Whatsapp ons!
Specialist in de fruitteelt

Van der linden tuintechniek

nieuws Eurospand kunstmeststrooier nu ook leverbaar met weeginstallatie

Vanaf heden zijn de elektrisch geregelde kunstmeststrooiers van Eurospand ook leverbaar met een weeginstallatie. 

De Eurospand inclusief computer is al enige tijd leverbaar en werkt goed met veel soorten kunstmest zaden etc. Echter kan deze door variaties in korrelgrote, merk, gewicht, etc. soms afwijken. Wanneer de computer wordt uitgebreid met een weeginstallatie, calibreert deze zichzelf automatisch, wat resulteerd in zeer precieze afgifte. Onafhankelijk van merk of soort product.

In de computer staan ontzettend veel verschillende meststoffen geprogrameerd en is zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer deze computer wordt gecombineerd met een weeginstallatie is de afwijking zo minimaal dat deze is te verwaarlozen.

U stelt simpelweg in hoeveel kilo's u wilt strooien per hectare en de computer zorgt hiervoor. Dit systeem is koppelbaar met diverse GPS systemen.  

Standaard werkt de computer op de snelheidssensor vanuit de tractor, mocht uw tractor niet zijn uitgevoerd met een dergelijke sensor dan is een wielsensor eenvoudig te installeren op uw tractor.

Heeft u nou ook interesse in een van onze kunstmeststrooiers, klik dan op deze link voor meer informatie, foto's en om eventueel een offerte aanvraag in te dienen.