Whatsapp ons!
Specialist in de fruitteelt

Van der linden tuintechniek

service

Van der Linden Fruitteelt Machines staat, naast de verkoop van machines, bekend om de uitgebreide service. Hieronder vindt u een overzicht van de services die wij bieden:

Wanneer u een machine aanschaft bij Van der Linden Fruitteelt Machines dan;

  • Koopt u in nagenoeg alle gevallen een machine met een jaar garantie, dit geld ook voor onze occasions!
  • Kan de machine vaak op zeer korte termijn geleverd worden. Wij hebben een grote voorraad waardoor wij altijd snel kunnen leveren. 
  • Is uw machine SKL gekeurd bij aflevering. Wij hebben een erkend keuringsstation en hebben diverse SKL keurmeesters.
  • Bieden wij een reële waarde voor uw in te ruilen machine(s).
  • Hebben wij de mogelijkheid het transport van uw machine te verzorgen.
  • Bieden wij de mogelijkheid om (wanneer u onverhoopt problemen heeft met uw machine) gebruik te maken van een vervangende machine.
  • Is bij reperatie of onderhoud uw machine snel gemaakt. (mede door een groot magazijn is er bij ons weinig wachttijd)
  • Kunnen wij u een financieringsvoorstel doen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte machine.
 

SKL Keuring

Van der Linden heeft een erkend SKL keuringsstation en heeft diverse erkende keurmeesters. Bij ons worden ieder jaar een groot aantal spuiten gekeurd en vaak wordt hier het onderhoud bij gecombineerd. Doordat wij door heel Nederland verkopen hebben wij een speciale haal en breng service. Indien nodig kunnen wij tijdelijk een vervangende spuit inzetten. Vaak is een keuring perfect te combineren met onderhoud doordat het onderhoud vaak nodig is na 3 jaar (zoals het vervangen van de membranen). Dit bespaart u kosten in het transport en u hoeft de machine maar 1 keer te missen. Preventief onderhoud garandeert bedrijfszekerheid.

Inruilmogelijkheid bij aankoop van een nieuwe machine

Uiteraard is het mogelijk om machines bij ons in te ruilen, dit is niet iets unieks. Wat wel uniek is zijn onze inruilprijzen! Doordat wij een grote omloopsnelheid hebben en iedere week diverse klanten ons bezoeken (via het internet of in onze showroom) zijn onze afzetmogelijkheden groot. Dit betekend dat wij u een goede inruilprijs kunnen bieden.

Inkoop van inventarissen

Bij bedrijfsbeëindiging kopen wij graag inventarissen op. Door de vele afzetmogelijkheden geven wij goede prijzen voor de machines die u van de hand wilt doen. Het hoeft niet een geheel inventaris te zijn, het kunnen ook enkele machines zijn of slechts een aantal kisten of een sorteermachine etc. etc. Wanneer u iets wilt verkopen, bel ons gerust op!

Taxatie van machines

Doordat wij veel machines in en verkopen hebben wij een goed beeld van de waarde van fruitteeltmaterialen. Mocht u iets willen laten taxeren dan is dat altijd mogelijk. 

Reparatie/onderhoud in eigen werkplaats

Zoals hierboven al omschreven hebben wij een erkend SKL keuringstation en doen wij al het onderhoud en reparaties. Wij hebben een groot magazijn waardoor  zo goed als ieder defect onderdeel direct vervangen of gerepareerd kan worden. Wij zijn altijd opzoek naar de beste oplossing, en dit hoeft zeker niet altijd de duurste te zijn. Vaak is een revisie mogelijk, dit scheelt vaak erg veel geld. Dus mocht u onderhoud nodig hebben of heeft u iets wat gerepareerd dient te worden dan bent u te alle tijden welkom en lossen wij uw probleem op!

Maatwerk

Wij leveren op zowel nieuwe als gebruikte machines maatwerk in diverse mogelijkheden. Wij willen uw probleem graag zo goed mogelijk voor u oplossen.
Voorbeeld: wij maken diverse dwarsstroomtechnieken, stel u wilt deze in een andere hoogte of breedte dan maken wij deze op wens van de klant. Dit is slecht een voorbeeld van ons maatwerk.Stel uw vraag gerust, dan zullen wij samen zoeken naar een oplossing!

Garantie occasions

Zo goed als iedere occasion bij ons is voorzien van een jaar garantie, daarnaast leveren wij nagenoeg alle spuitmachines SKL gekeurd af.  

Huurkoop

Wij gebruiken huurkoop vaak in combinatie met Pluk-o-Tracks. Hierdoor kunt u de Pluk-o-Track eerst een seizoen proberen. Gaat u over tot aankoop dan trekken wij de huursom af van de aanschafprijs. Anders betaald u slechts de huur van dat seizoen en is alles weer afgerond. Deze mogelijkheid bestaat uiteraard ook voor onze andere machine’s.

Link Partners

Hier een aantal van onze Link partners;

Spaanse wijn

Spanbanden